Drošības policija Latvijā strādā pastiprinātā režīmā

© F64

Traģiskie notikumi Francijā uzskatāmi apliecina, ka terorisms šobrīd ir viens no galvenajiem draudu avotiem Eiropā, paziņojumā medijiem norāda Drošības policija (DP).

DP apliecina Valsts augstāko amatpersonu jau pausto, ka terorisma draudu līmenis Latvijā saglabājas zems. DP rīcībā šobrīd nav informācijas, kas liecinātu par nepieciešamību paaugstināt terorisma draudu līmeni Latvijā.

Tiek norādīts, ka, reaģējot uz terora aktiem Parīzē, DP strādā pastiprinātā režīmā un uztur kontaktus ar ārvalstu partneru dienestiem.

Kā ziņots, koordinētās apšaudēs un sprādzienos Parīzē piektdienas vakarā nogalināti vismaz 120 cilvēki, bet vēl vairāk nekā 200 guvuši ievainojumus, vēsta Francijas mediji.

Uzbrukumi notikuši sešās dažādās Parīzes vietās.

Ārlietu ministrija (ĀM) naktī saņēmusi daudzus zvanus no iedzīvotājiem, kas uztraukušies par saviem tuviniekiem, tomēr ministrijai nav informācijas par bojāgājušajiem vai cietušajiem no Latvijas, aģentūra LETA uzzināja Ārlietu ministrijā.

Latvijā

Kādus auto izvēlas Latvijas iedzīvotāji? Kāds ir mašīnu vidējais vecums? Un kas attur iegādāties šobrīd plaši popularizētos elektroauto, kuru iegādi atbalsta arī valsts? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz nesen veikts pētījums, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.