Atklātas šausminošas detaļas par traģēdiju Ēdolē

© F64

4. novembrī Ēdolē, naktī dīķī iebrauca mašīna, kuras īpašnieks negadījumā gāja bojā. Tomēr nu radušās aizdomas, ka vīrietis patiesībā nežēlīgi noslepkavots, par notikušo ierosināta krimināllieta, un izmeklēšanas gaitā radušās aizdomas, ka Mazda dīķī nevis iebraukusi, bet iestumta. Policija aizturējusi trīs vīriešus, divi apcietinājumā palikuši, ziņo laikraksts “Kurzemnieks”.

Aizturētie vīrieši esot vietējie huligāni, kuri terorizējuši Ēdoles pensionārus. Minētie vīri pensiju saņemšanas dienā apstaigājuši sirmgalvjus un pieprasījuši no tiem naudu.

Arī bojāgājušais bijis invalīds un līdz ar to saņēmis invaliditātes pensiju. Tāpat arī jānorāda, ka mirušā dzīvesbiedre laikrakstam atklājusi - tieši pirms gada nodedzināta Aināra garāža ar visu tajā esošo mašīnu, un par to uzrakstīts iesniegums policijai. Pēc tam vīrieši, kuri tagad tiek turēti aizdomās par slepkavību, esot draudējuši izrēķināties, ja iesniegums netiks atsaukts.

Arī konkrētajā dienā notikumi attīstījušies ļoti aizdomīgi. Vīrieša mašīna esot redzēta gan benzīntankā, gan pie veikala un autobusa pieturā Ēdoles centrā, kā arī lielā ātrumā traucamies pa ielu. Tāpat bojāgājušais ar pārsistu, asiņainu pieri vairākas reizes iegādājies alkoholu un degvielu lielā daudzumā, par ko mirušā dzīvesbiedre teic – tas neesot bijis viņam raksturīgi, jo kungs bijis apdomīgs braucējs un savu mašīnu ļoti saudzējis.

Notikušajam esot arī liecinieki, kuri sakās, ka tumsā dzirdējuši vairāku vīriešu sarunu, ka dīķī jāstumj arī mašīna. Turklāt mirušais atrasts nevis vadītāja sēdeklī, bet gan aizmugurējā beņķī, kas norāda uz to, ka viņš neesot varējis pats iebraukt ezerā. Laikraksts “Kurzemnieks” arī uzsver, kāds pat esot dzirdējis nelaiķi kliedzam, lai viņu beidz spīdzināt un nonāvē.

Arī raidījums “Degpunktā” ziņo, ka slepkavības teorija nav izslēgta. Vietējie apliecinājuši, ka arī viņiem liekas ļoti aizdomīgi traģēdijas apstākļi, jo ātrums ar kādu mašīna it kā iebraukusi dīķī ir bijis ļoti neliels.

Svarīgākais