Arī Latvijas tūrisma biroji atceļ braucienus uz Šarm eš Šeihu

© zoover.com

Viena no trim lielākajām Latvijas tūrisma firmām “Novatours”, atcēlusi braucienus uz Šarm eš Šeihas kūrortu, portālam nra.lv apstiprinājis SIA “Novatours” valdes loceklis Leonīds Močeņovs.

Kā portālam nra.lv apliecināja L. Močeņovs, ņemot vērā konkrēto situāciju un pagājušās nedēļas lainera A321 aviokatastrofu, pieņemts lēmumus šo ceļojumu galamērķi vismaz uz laiku izslēgt no kompānijas piedāvājumiem.


Tāpat viņš norādīja, ka šis lēmums un izveidojusies situācija ir radījusi SIA “Novatours” zināmus zaudējumus un minēja, ka Šarm eš Šeiha esot bijusi visai labs un iecienīts tūristu galamērķis. “Tā bija laba kvalitāte par pieņemamu cenu, kurai pagaidām meklējam alternatīvu, tomēr neko darīt. Drošība pirmajā vietā,” lakoniski nosaka SIA “Novatours” valdes loceklis.

Jāpiezīmē, ka SIA “Novatours” saviem klientiem izsūtījis arī paziņojumu, kurā nedošanos uz Šarm eš Šeihu skaidro ar Latvijas Civilās aviācijas aģentūras lēmumu lidojumus uz konkrēto galamērķi. “Ņemot vērā, ka no atbildīgajām iestādēm ir saņemtas rekomendācijas neveikt lidojumus uz Ēģiptes kūrortu Šarm eš Šeihu, “Novatours”, rūpējoties par savu klientu drošību, pieņēma lēmumu slēgt šī virziena pārdošanu uz nenoteiktu laiku. Tūristi, kuri šobrīd atrodas Šarm eš Šeihā, tiks nogādāti Latvijā ar "airBaltic" reisiem. Klientiem, kuri ir veikuši šī virziena rezervāciju, ir tiesības veikt ceļojuma virziena maiņu uz jebkuru citu “Novatours” piedāvāto galamērķi vai arī saņemt atpakaļ iemaksāto naudas summu,” teikts “Novatours” klientiem izsūtītajā e-pastā.

Svarīgākais