Neapmierināts pensionārs dusmās pārdur kaimiņa auto riepas

Attēlam ir ilustratīva nozīme © wikihow.com

Valsts policija sociālajā tīklā facebook informē, ka pirmdien Rīgas Latgales iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz Mūrnieku ielu, kur kādai automašīnai sabojāta riepa. Policisti ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka starp diviem kaimiņiem jau iepriekš bijušas nesaskaņas par smēķēšanu kāpņu telpā.

Arī pirmdien, 2. novembrī, 1934. gadā dzimušais vīrietis nebija ņēmis vērā kaimiņu lūgumu nesmēķēt kāpņu telpā, turklāt neapmierināts par aizrādījumiem pēcāk sitis pa kaimiņu durvīm. Pēc tam vīrietis izgājis no kāpņu telpas un pārdūris kaimiņu automašīnas riepu. Šobrīd pret vīrieti ir uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Policija atgādina, ka smēķēšana ir aizliegta gan publiskās, gan dažādās koplietošanas vietās, tostarp arī daudzdzīvokļu māju kāpņu telpās, uz balkoniem, pieturvietās vai jebkurā citā publiskā vietā citas personas klātbūtnē, kura iebilst pret smēķēšanu.

Turklāt ne katram iet pie sirds tabakas dūmu smarža - tabakas dūmi var izraisīt nepatīkamas sajūtas vai pat veselības problēmas.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.