"Taisnīgums" solās veidot pašaizsardzības grupas un aicina uz "pret bēgļu" piketu

© facebook/ekrānšāviņš

Šodien notiks Nacionālā Savienības "Taisnīgums" un biedrības "Tēvijas Sargi” organizētais pikets pie Saeimas. Piketa laikā Saeimā tiks iesniegti juristu izstrādāti grozījumi, kuru vērā neņemšanas gadījumā, NS "Taisnīgums" un "Tēvijas Sargi" solās veidot pašaizsardzības grupas un pilsoniskās nepakļaušanās akcijas.

"Pie Saeimas nama Šodien, 2015.gada 5.novembrī, pulksten 16.00, Nacionālās Savienības „Taisnīgums” un „Tēvijas Sargu” rīkotais pikets, notiek ar mērķi nosodīt valdošās koalīcijas prettautisko un sakāvniecisko politiku, atbalstot uzspiestu imigrantu ievešanu Latvijā, un atbalstīt izmaiņas Imigrācijas un Patvēruma likumos, ko izstrādājuši patriotiski latviešu juristi. Grozījumu būtība ir uzsvērt Latvijas valsts interešu prioritāti, un aizliegt organizētu patvēruma meklētāju ievešanu un citādu ieceļošanu no citām Eiropas Savienības valstīm, un no drošām trešajām valstīm. Tāpat, izslēgt iespēju izmitināt Latvijas teritorijā, un sniegt valsts sociālās garantijas personām, kuras nelegāli ieradušās citas Eiropas Savienības valsts teritorijā. Bēgļa vai alternatīvo statusu nepiešķir un neparedz izmitināšanu un valsts sniegtās sociālās garantijas gadījumos, kad darbības, kas aprakstītas Patvēruma likuma 6.panta 2.daļā, ir jau veikuši citas Eiropas Savienības valsts atbildīgie dienesti," oficiālajā preses relīzē norāda "Taisnīgums" un "Tēvijas Sargi", kuri uzsver - sagatavotie grozījumi likumos tiks iesniegti Saeimā, un to tālāka virzība būs uz tautas vēlēto deputātu sirdsapziņas.

"Nebūdami pārstāvēti Saeimā, un neredzot neviena tajā pārstāvētā politiskā spēka enerģisku rīcību, lai novērstu masveidīgu imigrantu ieceļošanu, kas latviešiem, kuri savā valstī jau tā ir tikai 62% no iedzīvotāju kopskaita, ilgtermiņā nozīmēs etnisku katastrofu, mēs, izstrādājot šos uzlabojumus likumdošanā, un piedāvājot tos sabiedrībai, darām to, kas ir mūsu iespēju robežās. Neatkarīgi no deputātu attieksmes, turpināsim aizstāvēt latviešu intereses, rīkojot gan informatīvus pasākumus, gan dažāda formāta protesta akcijas, ja būs nepieciešams- veidosim arī pašaizsardzības grupas un pilsoniskās nepakļaušanās akcijas," nobeidz relīzes autori.

Latvijā

Dzinēju trūkuma dēļ lidmašīnas paliek uz zemes, tāpēc tiek atcelti reisi, un nacionālā aviokompānija “airBaltic” cieš zaudējumus – tādu cēloņsakarību ķēdi atklājis “airBaltic” izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs Martins Gauss. Bet jau pirms diviem gadiem tapa zināms, ka aviokompānija pasūtījusi lidmašīnas ar garu mūžu nestrādājošiem dzinējiem. Bija iespējams prognozēt, ka tie visi ātri vien izies no ierindas.

Svarīgākais