Īpaši aicina ļaudis sūtīt iesniegumus Saeimas deputātiem

© www.progresivie.lv

Plānoto nodokļu izmaiņu sakarā, aktīvisti aicina Latvijas iedzīvotājus paust savu nostāju, nosūtot Saeimas deputātiem iesneigumu.

“Gan ekonomikas eksperti, gan nevalstiskās organizācijas pamatoti kritizē nodokļu izmaiņas, ko plāno ieviest no 2016. gada. Starptautisku organizāciju spiediena rezultātā, valdošās koalīcijas politiķi cenšas caur sētas durvīm Latvijā ieviest progresīvu nodokļu sistēmu. Diemžēl šis piedāvājums ir neveikls, sarežģīts un visas izmaiņas attiecas tikai uz darba algas saņēmējiem. Īstie lielo ienākumu guvēji arī nākamgad turpinās nodokļos maksāt vien 10 – 15 %,” par iesnieguma aktualitāti skaidro vietnes izveidotāji, kuri arī norāda – šis ir īstais brīdis, kad šādi rīkoties, jo tieši šobrīd Saeimā tiek skatīts nākamā gada budžets un šīs nodokļu izmaiņas.

“Aicinām Tevi nosūtīt LR Saeimas priekšsēdētājai un LR Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas deputātiem iesniegumu, lai diferencētā neapliekamā minimuma un solidaritātes nodokļa vietā tiktu ieviesta klasiska progresīva nodokļu sistēma. Nosūtot šo vēstuli, deputāts to saņems no Tava norādītā e-pasta un arī atbildi sniegs uz to,” raksta idejas autori.


Saite uz platformu: http://www.progresivie.lv/2015/11/04/nosuti-deputatam-iesniegumu/


Svarīgākais