Kilbloka: Šarmelšeihas traģiskais reiss licis sapurināties arī mūsējām kompānijām

© facebook

"Vakar mums uz Turciju no Rīgas pakaļ atbrauca jauns un skaists laineris! Ne salīdzināt nevarēja ar to nošņurkušo lidmašīnu, ar kādu braucām turpceļā! Es jau saprotu, ka no tā, ka ir saplēsti un galīgi iznēsājušies sēdekļi, nav atkarīga lidaparāta lidotspēja, tomēr uzticību tas neveicina. Acīmredzot Šarmelšeihas traģiskais reiss ir licis sapurināties arī mūsējiem," tā savu atpūtu Turcijā komentē sabiedrībā labi pazīstamā grāmatu izdevēja, apgāda Zvaigzne ABC īpašniece Vija Kilbloka.

"Par pārsteigumu mūs visus arī labi pabaroja par brīvu," turpina uzņēmēja. "Kad lidmašīna nolaidās Rīgā, tie vis nebija šādi tādi applausi, par kuriem daudzi smīkņā kā par padomju paliekām, - tie bija vētraini aplausi, ko var nosaukt arī par ovācijām! Tad nu visi, kuriem tuvākajā laikā jālido, mieriniet sevi ar domu, ka kādu brīdi lidojumu drošībai tiks pievērsta lielāka uzmanība.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.