Ļaudis pārmet Strautmanei necilvēcīgumu

© twitter; ekrānšāviņs

Sestdien žurnāliste Baiba Strautmane savā tvitera kontā ierakstīja visai spēcīgas pārdomas par aviokatastrofu Ēģiptē, kad lidsabiedrības "Kogalimavia" laineris "Airbus A-321" avarēja ceļā no Šarm eš Šeihas kūrortpilsētas uz Sanktpēterburgu.

“Nezinu, es viena ar sajūtu, ka 224 krievu bojāeja aviokatastrofā neraisa līdzīgu emociju šalti kā citas aviokatastrofas? Un tas ir tikai jautājums,” savā twitterkontā tika ierakstījusi B. Strautmane. Lieki teikt, ka šīs žurnālistes pārdomas izraisījušas diskusiju vilni sociālajā tīklā twitter, kur dāmai tiek piesieta “bezjūtība” un līdzjūtības trūkums.


Daži twitter lietotāji nespēj noticēt, ka žurnāliste ko tādu vispār spējusi ierakstīt, citi par šo ziņu ir stāvās šausmās. Kāds norāda uz to, ka atpazīstamā sieviete ir īpaši uzvērusi bojā gājušo ļaužu tautību un vēl citi uzsver, ka šādi spriedelējumi ir ārkārtīgi ciniski.


Jānorāda, ka pati B. Strautmane tomēr precizējusi - ar savu jautājumu viņa domājusi nevis savas personīgās izjūtas, bet novērojumus par sociālo tīklu lietotāju aktivitāti, atspoguļojot šo notikumu.