Strautmane: Šī aviokatastrofa neraisa tādu līdzjūtību

© AFI

Sašutumu sociālajā tīklā twitter izraisījis kādreizējās žurnālistes ieraksts par sestdien notikušo aviokatastrofu, kurā dzīvību zaudējuši 224 cilvēki.

Sociālajā tīklā twitter Strautmane ierakstījusi, ka 224 krievu bojāeja aviokatastrofā neraisa līdzīgu emociju šalti kā citas aviokatastrofas? Un tas ir tikai jautājums!

 
Atgādināsim, ka sestdien Ēģiptē, Sīnāja pussalā nogāzās Krievijas aviolaineris A321, kurā atradās 224 cilvēki. Bojā gāja visi 217 pasažieri un 7 apkalpes locekļi. Pēc pieejamās informācijas zināms, ka lidmašīna sadalījusies jau gaisā un tad nogāzusies. pagaidām tiek skaidroti lidmašīnas katastrofas iemesli. 

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.