Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā

Meistera haltūra, iespējams, izraisa teju vai traģēdiju

© Raidījums "Degpunktā"

Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka piektdien ugunsgrēks izcēlies kādā daudzdzīvovkļu namā. Pieļauj, ka viens no iespējamajiem ugunsgrēka iemesliem varētu būt nepareizi uzstādīta gāzes iekārtas tehnika.

Sākotnēji ugunsdzēsēji no mājas iedzīvotājiem saņēmuši informāciju, ka kāpņu telpā jūtami dūmi, taču no kurienes tie radušies uzreiz nebija zināms. Glābēji uzreiz pēc izsaukuma saņemšanas  devušies uz notikuma vietu, kur noskaidrojuši, ka kādā dzīvoklī izcēlies ugunsgrēks. 

Kaimiņi par ugunsgrēku dzīvoklī ir pārsteigti, jo dzīvokļa īpašniece ir kāda kundze, kas allaž īpaši rūpīgi rīkojusies ar uguni. Ugunsgrēka aculieciniece stāsta, ka pēc gāzes skaitītāju norakstīšanas dzirdēts neliels sprādziens un pēc mirkļa jau bija redzamas liesmas. Raidījumam "Degpunktā" sieviete stāsta, ka nav ne mazākas nojausmas, kāpēc izcēlies ugunsgrēks.

Policija vēl skaidros notikušā iemeslus, tomēr pieļauj, ka tā nebijusi ļaunprātīga dedzināšana. Iespējams, ugunsgrēks izcēlies, jo gāzes iekārta varētu būt nepareizi uzstādīta.