Policija izplata būtisku informāciju iedzīvotājiem

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policijas sociālajā tīklā facebook publicējusi atgādinājumu, kurā norāda, ka ikvienam mājvietas iemītniekam jāatceras, ka ēkas durvis jāaizslēdz arī tad, kad paši esam mājās.

27. oktobrī plkst. 15:00 Liepājā, Dunikas ielā, sieviete konstatēja, ka no viņas neaizslēgtā dzīvokļa pazudis naudas maks ar personīgajiem dokumentiem, savukārt 28. oktobrī ap plkst. 17.30 Krūmu ielā cita iesniedzēja konstatēja, ka no neaizslēgta dzīvokļa nozagts rokas somiņa ar dokumentiem.


Arī vakar informējām par līdzīga rakstura gadījumiem Liepājā. Policija strādā, lai aizturētu vainīgās pērsonas un vēlreiz aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un dzīvokļa durvis aizslēgt arī tad, kad esat mājās!

Brīvi iekļūstot mājoklī, zaglim ir nepieciešamas tikai pāris sekundes, lai paķertu vērtīgāko, kas acu priekšā atrodas Jūsu koridorā (tās var būt arī a/m atslēgas, redzamā vietā nolikts mobilais telefons, virsdrēbes, kā arī, protams, rokassomas un naudas maki). Tāpat aicinām pievērst uzmanību aizdomīgām personām kāpņutelpās un to tuvumā, un, sastopoties ar tām, nekavējoties informēt policiju pa tālruni 63404602, 110. 

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais