Igauņi aicina latviešus protestēt pret migrāciju, atkārtojot Baltijas ceļu

© F64

Nacionālās frontes fonds (Euroopa Rahvusrinne SA), sadarbībā ar Vienotības Tautas Demokrātisko partiju (RÜE), kopā ar Valgas pašvaldību rīko pasākumu pret masu migrāciju, uz kuru aicina piedalīties arī latviešus.

"Pasākums sākas plkst. 15.30. Programā iekļauta tēvu zemes dziesmu dziedāšana, 18:30 sāksies lāpu gājiens. Igaunijas un Latvijas robežpunktā Raja ielas un Rīgas ielas krustojumā. Orientējoši 19:00 būsim uz Latvijas robežas. Uz Jūsu sadarbību cerot - ( ar tādām pašām aktivitātēm no Jūsu puses) izveidosim ar lāpām cilvēku ķēdi caur Igaunijas un Latvijas robežu. Tā būtu skaidra zīme mūsu valdībām un visai Eiropai par mūsu kopējo nostāju pret masu imigrāciju. Tāpat arī šī akcija palīdzēs saliedēt Baltijas valstu tautas. Nāciet un apvienosimies pret režīmu", vēsta sociālie tīkli.

Arī latvieši ir atsaukušies brāļu aicinājumam. "Mums tur ir jābūt un jāiet igauņiem pretī! Aicinu pieteikties visus, kas domā tāpat un ir gatavi pievienoties kopējam pasākumam. Pulcēsimies pie Latvijas-Igaunijas robežas ar karogiem un lāpām, lai kopā ar brāļiem igauņiem protestētu pret uzspiesto masu migrāciju!" ar šādu uzsaukumu sociālajos tīklos aicina pasākuma organizators, kurš mītiņu organizēs pierobežas pilsētā Valkā.

Svarīgākais