Dieva suņi Maidana izstādi nosargājuši godam

"Dieva suņi" ar izstādes autoru © facebook/ekrānšāviņš/Dieva Suņi

Kā ziņots brālība „Dieva suņi” bija apsolījušies apsargāt izstādi „Maidana cilvēki” Jelgavā un savu solījumu godam turēja. Organizācijas pūliņi arī nav palikuši nenovērtēti.

Bez tā, ka izstāde godam nosargāta un Dieva suņu pūliņus pamanījis gan izstādes autors, gan Ukrainas vēstnieks, brālības biedri saņēmuši daudz labu vārdu no sociālo tīklu lietotājiem, kuri uzteikuši vīru izturību un drosmi, kā arī piedzīvojuši laipnības žestus no vietējiem iedzīvotājiem.

Dieva suņi īpaši pasakās dažiem uzņēmumiem, kuri rūpējušies par sargu ēdināšanu. Tāpat brālība uzsvērusi kādu jauku atgadījumu mazā tirdziņā pie Jelgavas Rimi.

„Pieskrien viens puisis un jautā: - Jūs esat Dieva Suns? No tiem, kas sargā Maidana cilvēkus? Es Jums vēlos žāvētas zivis iedot. Visas atrunas bija liekas, viņš  aizskrēja uz savu busu... izcilāja kastes un atnesa pilnu maisu ar zivīm,” rakstīts brālības facebook lapā, tāpat tiek norādīts, ka uz izstādi daudzi cilvēki nesuši sargiem našķus un pārtiku. Tas ļoti saviļņojis izstādes brašos sargus, kuri norādījuši – šāda rīcība silda sirdis un tikai šādi, cieši turoties kopā, latviešu tauta var izdzīvot.

Svarīgākais