BRĪDINĀJUMS visiem "draugiem.lv" lietotājiem

© wiki

Latvijas sociālais tīkls draugiem.lv izplatījis brīdinājumu visiem vietnes lietotājiem

“Cilvēki, kas cenšas iegūt jūsu paroles, lai vēlāk ar to palīdzību izplatītu mēstules par naudas pelnīšanu internetā, atkal ir aktivizējušies - gan draugiem.lv, gan citās interneta vietnēs. Lūdzu, pievērs uzmanību: Ja saņem vēstuli no drauga ar aicinājumu atvērt kādu saiti, lai Tu apskatītos "savu" fotogrāfiju vai piedalītos vilinošā, parasti iPhone loterijā un tajā prasa ievadīt Tavu draugiem.lv informāciju, tas visticamāk ir krāpnieks, kas jau ieguvis pieeju konkrētā drauga profilam,” rakstīts draugiem.lv izplatītajā paziņojumā.

Tāpat tiek norādīts - Draugiem.lv un draugiem.lv pasē adreses laukā vienmēr jābūt zaļajai drošības zīmei un adresei -http://www.draugiem.lv., kuru nevarot viltot.
Uzvērts arī tas, ka mobilo ierīču lietotājiem drošības zīme var nebūt redzama, tāpēc tiek ieteikts neuzticēties saitēm, kas prasa ielogoties ar draugiem.lv.


“Esiet uzmanīgi un brīdiniet arī draugus!!! Ja Tev ir aizdomas, ka Tavā profilā kāds "paviesojies" vai arī esi ievadījis savus datus aizdomīgā adresē, tagad, nekavējoties nomaini paroli,” atgādina draugiem.lv.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais