Smagi slims saimnieks lūdz palīdzību; viņa mīluļiem nepieciešamas jaunas mājas

© facebook.com/ Ingrida Gierkena

Sociālajā tīklā facebook tiek meklētas jaunas mājas diviem sunīšiem-māsiņai un brālītim, kuru saimniece nesen nomirusi, bet šī brīža saimnieks slims ar vēzi un par sunīšiem vairs nespēj parūpēties.

Sociālā tīkla facebook ieraksta autore raksta: "SOS, SOS! Man tikko atveda raudošs saimnieks divus Bishon Frise suņukus.Brālīti un māsiņu. Viņu saimniece smagi saslima un pirms diviem mēnešie nomira. Àrī pats saimnieks ir smagi slims ar vēzi un pēc nedēļas gaidāma smaga operācija. Man steidzami jāatrod šiem bēdu bērniem labas mājas, palīdziet lūdzu. Suņuki ir kastrēti. Greta un Simons. Ja kādam ir kāda ideja vai labi cilvēki, kuri gribētu paņemt šos mīluļus,lūdzu rakstiet."

Vairāk informācija par suņukiem var atrast šeit: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1088326124525702&set=pcb.1088326701192311&type=3&theater

Latvijā

Gan pasaulē, gan Latvijā katru gadu palielinās bērnu skaits, kuriem nepieciešama pediatriskā paliatīvā aprūpe, aģentūru LETA informēja Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) Paliatīvās aprūpes dienesta vadītāja vietniece aprūpes jautājumos Sofja Tomase.

Svarīgākais