LŪDZ palīdzību, lai pārvestu mājās mirušu tuvinieku

© F64

“Mīļie līdzcilvēki! Palīdzību ir lūgt grūti, bet šoreiz neredzam citu iespēju. Mūsu ģimenē ir noticis ļoti skumjš notikums...Anglijā ir miris mans vienmēr smaidīgais, 37 gadus vecais brālēns Ingus,” facebook raksta Gita Kolesnika.

Vēl augusta beigās Ingus bija atbraucis uz Latviju pie savas mammas un māsām, bet jau 12. oktobrī ģimene uzzināja par šo traģisko notikumu. Ingus savā dzīvesvietā ir nokritis pa kāpnēm un notikuma vietā miris. “Pašreiz vēl notiek izmeklēšana, tādēļ vēl nevaram vest viņu šurp, lai apglabātu, bet esam noskaidrojuši, ka aptuvenās pārvešanas izmaksas ir 2000 eiro un sagatavošana pārvešanai ap 400 eiro. Ņemot vērā, ka vēl ir jātaisa bēres, šādus līdzekļus bez līdzcilvēku palīdzības mums nesavākt. Ingus bija Lietuvas pilsonis, jo pēc 9. klases aizgāja dzīvot pie vecmāmiņas Lietuvā, tādēļ ir vēl jo grūtāk, jo draugi un paziņas, kam varētu lūgt atbalstu, nav tepat, bet gan Lietuvā. Lūdzu visiem, kas var un vēlas palīdzēt, ziedot kaut nelielu summu, jo kopā pa mazumiņam var panākt daudz,” saka Gita.

Brālēna mammas konta nr LV58HABA0551018891954 Biruta Kondrašova

Ja kādam tomēr kāda neticība, te ir linki ar Anglijas un Lietuvas rakstiem ziņās

http://www.bbc.com/news/uk-england-leicestershire-34500190

http://tiesa.com/…/lietuvio-zmogzudyste-itariama-moteris-pa…

Latvijā

Lielais kritušo skaits abās karojošajās pusēs 1944. gada kaujās par Bausku apliecināts ar vārdiem no vietējā avīzē “Bauskas Darbs” 1945. gada 9. jūnijā publicētas Bauskas apriņķa Tautas veselības nodaļas prasības pilsētas izpildu komitejai šos līķus beidzot tomēr apglabāt.

Svarīgākais