Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā

Liepājā atdzims Rokkafejnīca; ēku nomā Dānijas uzņēmējs

© kulturaskarte.lv

5. decembrī durvis vērs "Vecais vikings" – tādu nosaukumu bijušās Liepājas rokkafejnīcas ēkai piešķīris tās jaunais apsaimniekotājs, dānis Pēders Rathlefs.

Par to ziņo portāls liepajniekiem.lv

Uzņēmējs ir noslēdzis līgumu ar bijušās rokkafejnīcas ēkas īpašniekiem par tās nomu uz desmit gadiem. Tas nenozīmēšot atstāt novārtā jau iesākto – kopš pagājušā gada decembra viņa uzņēmumam "Kazdanga agro" pieder restorāns "Vecais kapteinis". Taču uzņēmējs precizē, ka ēka nav viņa īpašums, tā uz desmit gadiem tiek nomāta no SIA "Trakserviss".

"Vecajā vikingā" būšot iespējams labi paēst, bet liela loma paredzēta arī mūzikai. Domāts, ka tā būs dažāda, piemērota atšķirīgām gaumēm, tas nebūt nebūs tikai roks. Lielos vilcienos runājot, apakšstāvs jaunākiem ļaudīm, augšstāvs – mazliet nopietnākai publikai. Jau zināms, ka pirmais mākslinieks, kas uzstāsies jaunā restorāna pirmajā stāvā, būs Ivo Fomins. Otrajā stāvā uzsvars būs uz latviešu šlāgermūziku dzīvā izpildījumā – tā ļoti patīkot arī pašam saimniekam, viņš labprāt klausās Latvijas radio 2. programmu. "Vecais vikings", tāpat kā "Vecais kapteinis", lielā mērā varētu būt vieta vecākiem, kam bērni devušies uz diskotēkām – viņš iezīmē potenciālo publiku. Arī smago roka nišu viņš atstāj Luijam Fonteinam. Šī būs "vieta, kur atnākt piektdienas vakarā paēst, padejot".