“Taisnīgums” aicina uz trešo vērienīgo protestu pret “uzspiestajiem” migrantiem

© facebook

Šā gada 5.novembrī partija Nacionālā Savienība "Taisnīgums" un biedrība "Tēvijas Sargi" rīko jau trešo publisko akciju pret Latvijai uzspiestajiem un valdības šeit prettiesiski ievestajiem nelegālajiem imigrantiem. Šoreiz pieteikts ir pikets pie Latvijas Republikas Saeimas, Jēkaba ielā, kas notiks 5.novembrī,no pulksten 16.00-17.00, vēstīts NS “Taisnīgums” facebook lapā.

Apvienība informē, ka pasākuma laikā Saeimā tiks iesniegti patriotiski noskaņotu latviešu juristu izstrādātie grozījumi Imigrācijas un Patvēruma likumos, kuru pieņemšana ļautu novērst turpmāku 3.valstu nelegālo imigrantu organizētu ievešanu Latvijā. Tāpat “Taisnīgums” facebook lapā uzsvērts - grozījumu tālākā virzīšana vai nevirzīšana jau būs tautas ievēlēto priekšstāvju sirdsapziņas jautājums.


“Piketā arī tiks aktualizēti jautājumi par nepieciešamo sadarbību ar citām ES valstīm, kuras noraida Briseles uzspiestās migrantu kvotas, par ievesto Āzijas un Āfrikas musulmaņu imigrantu iespējamo apdraudējumu Latvijas sabiedrībai un kultūrai, terora draudu pieaugumu, Latvijas Austrumu robežas drošību, diskriminējošo pabalstu un sociālo garantiju politiku, kas Latvijas pilsoņus nostāda otrās šķiras cilvēku lomā, salīdzinājumā ar ievestajiem imigrantiem, u.c. saistītas tēmas. Aicinām visus būt maksimāli aktīviem, jo sava viedokļa publiska paušana ir vienīgais veids kā tikt sadzirdētiem varas gaiteņos,” uzsvērts biedrības mājaslapā.

Latvijā

Latvijā katru gadu rudenī – 1. oktobrī - tiek pārskatīts pensiju apmērs, veicot pensiju indeksāciju. To nosaka likums “Par valsts pensijām”. Pensiju indeksācijas mērķis ir nodrošināt piešķirto pensiju aizsardzību pret pirktspējas krišanos un panākt to vērtības nezaudēšanu, ziņo Labklājības ministrija.

Svarīgākais