Trīs jaunieši Liepājā paveic šausminošu noziegumu

© F64

2015.gada 13. oktobrī Liepājā, kādā dzīvoklī ap plkst. 20:30 policija atrada vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Turpat notikuma vietā tika aizturētas arī iespējamās vainīgās personas – trīs gados jauni vīrieši.

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka dzīvoklī Oskara Kalpaka ielā bija notikusi kopīga alkohola lietošana, kuras laikā izcēlies konflikts, kura laikā tika nodarīti miesas bojājumi 1972.gadā dzimušajam vīrietim. Pēc tam cietušais vīrietis bezpalīdzības stāvoklī tika atstāts viens, un no gūtajiem miesas bojājumiem mira.  

Ierodoties notikuma vietā, policija uz aizdomu pamata par nodarītajiem miesas bojājumiem aizturēja trīs personas – 1988., 1996. un 1990. gadā dzimušus vīriešus. Visiem minētajiem ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums, viņi jau iepriekš vairākkārt bija nonākuši policijas redzeslokā, tikuši tiesāti un sodīti.

Policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 125. panta 3.daļas par smagu miesas bojājumu nodarīšanu kā rezultātā iestājusies cietušā nāve. Turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais