Jauns rīdzinieks ieskrien restorānā, lai nozagtu...televizoru

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Valsts policija sociālajā tīklā facebook informē, ka kāds jauns vīrietis Rīgā ieskrējis restorānā un nozadzis televizoru.

Sestdien Rīgas Centra iecirkņa policisti saņēma izsaukumu uz kādu restorānu Krišjāņa Barona ielā, kur notikusi zādzība. Ierodoties notikuma vietā, policisti noskaidroja, ka jauns vīrietis ienācis restorānā, no sienas noņēmis televizoru un devies projām no notikuma vietas. Redzot notikušo, restorāna darbinieki metās pakaļ zaglim, viņu notverot, un izsauca policiju.

Policisti 1991. gadā dzimušo garnadzi aizturēja un nogādāja Rīgas Centra iecirknī, kur noskaidroja, ka viņš jau iepriekš sodīts par narkotisko vielu lietošanu. Savukārt restorāns atguva nozagto televizoru.

Šobrīd par zādzību nelielā apmērā ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu aizturētajam var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

 
 
 

Latvijā

Augstākā tiesa atteikusies ierosināt kasācijas tiesvedību lietā, kurā bijušajam Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Personālvadības pārvaldes direktora vietniekam Uldim Bāram piespriests sabiedriskais darbs par apzināti nepatiesu ziņojumu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu nolūkā panākt kriminālprocesa sākšanu pret noteiktām amatpersonām, noskaidroja aģentūra LETA.

Svarīgākais