Traģiskā un mistiskā negadījumā darba vietā mirst jauns vīrietis

© F64

Jau iepriekš ziņots par kādu traģisku nelaimi Tukuma novada Slampes pagastā. Tur "Skabāržu" karjerā bija ieslīdējis traktors un gājis bojā tā vadītājs, jaunā vīrieša mirstīgās atliekas atrast joprojām nav izdevies, tomēr, kā noskaidrojis raidījums „Degpunktā”, jaunais vīrietis tobrīd atradies darbā.

Otrdien, 13. septembrī, viens no "Skabāržu" karjerā strādājušajiem traktoriem ar visu vadītāju negaidīti nogāzies no 10 metru augstā krasta, iegāzies ūdenī un nogrimis. Pārējie darboņi steigušies censties izglābt savu kolēģi, metušies iekšā ūdenī un domājuši, kā jaunieti izglābt, tomēr puisis nav izpeldējis. Vīrieši sazvanījuši glābējus un ūdenslīdējus, kuri tad tālāk meklējuši līķi un traktoru, tomēr pagaidām vēl nekas nav vainagojies panākumiem.

Interesanti ir arī negadījuma apstākļi, jo puisis tajā brīdī atradies darbā. Uzņēmuma pārstāvis gan žurnālistiem nav vēlējies  komentēt notikušo, tomēr izpaudis, ka jaunajam puisim nemaz nav bijušas traktora vadīšanas tiesības un vispār nav vajadzējis vadīt tehniku.

Valsts darba inspekcija informēta, ka 21 gadu vecajam vīrietim vajadzējis vien pārbaudīt traktora eļļas stāvokli un veikt dažādas citas sīkas tehnikas darbības. Šādu teoriju apstiprina arī puiša darba kolēģi, kuri viņu pazinuši vien dažas dienas, jo jaunietis atnācis pie viņiem strādāt ļoti nesen.

Šo informāciju pārbaudīs gan Valsts policija gan Valsts darba inspekcija

.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.