Raidījums: policisti ļaunprātīgi pārkāpj drošības noteikumus

© tvplay/ekrānšāviņš/BezTABU

Raidījums „Bez Tabu” nofilmējis interesantu sižetu – policisti darba laikā pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus, turklāt pat tad, kad pieķerti, nekaunas žurnālistam melot, turklāt apelē pie tā, ka šos noteikumus nemaz “visi neievērojot”.

Sižeta laikā žurnālists apstādina vairākas trafarētas policijas automašīnas un pārbauda, vai iekšā sēdošie policijas darbinieki ir piesprādzējušies. Diemžēl, vairāki policisti šo ceļu satiksmes noteikumu ir pārkāpuši un tad nu taisnojas, ka auto nav atradies kustībā, lai gan sižetā skaidri redzams, ka mašīna braukusi, vai apelē pie paša žurnālista sirdsapziņas, ka katrs jau nu nesprādzējoties. Atrodas arī tādi, kas sniedz nepatiesus personas datus un kļūst aizkaitināti.

Raidījuma izskaņā retoriski tiek jautāts, vai policistiem ir kādas īpašas atļaujas, ar kurām tie drīkst neievērot ceļu satiksmes noteikumus.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais