TĪMEKLĪ: Bēgļu ievešana esot tautu sajaukšanas plāns

© Scanpix

Arvien vairāk aktualizējoties bēgļu jautājumam, sabiedrībā izskan dažādi viedokļi un teorijas par to, kā un kādēļ šī krīze piemeklējusi Eiropu.

Piemēram,  Nacionālās savienības „Taisnīgums” facebook lapā publicēts viedoklis, ka šī bēgļu jautājuma aktualizēšana, patiesībā esot tautu sajaukšanas plāns.

„Cilvēku kontrabandistu mafijas radītais haoss ar "bēgļiem" ir izdevīgs PASAULES GLOBĀLAJAI varai, kas ir spekulatīvā kapitāla turētāji - kapitāla, kas iet PĀRI robežām, lai to nekas nekavētu spekulēt - pirkt un pārpirkt un uz tā pelnīt miljardus! Lai tas notiktu, nepieciešamas vājas valstis, pakalpīgas valdības un etniski vai reliģiski sašķelta sabiedrība. Kā to panāk? Vispirms kādas valsts pamattautu, piemēram latviešus, piespiež uz ekonomisko trimdu, vietējos resursus uzņēmumus, mežus un bankas pamazām privatizē un izpārdod ārzemju kapitālam, lai vietējiem nekas nepiederētu. Tad ieved "bēgļus", sākumā nedaudz.. tad arvien vairāk. Līdzīgi darīja Staļins - deportējot veselas tautas, tikai vardarbīgāk. Tagad tas tiek panākts ar rafinētākiem līdzekļiem. Etniski, kulturāli un reliģiski sašķeltu PŪLI vieglāk valdīt - tie nekad ne par ko nespēs vienoties! 

Galvenais uzdevums ir vājināt 1) dabisko ģimeni, 2) nacionālu valsti un 3) tradicionālo reliģiju. Vietā piedāvā 1) brīvo seksu (izvirtību), perversijas, morālu un tikumisku pagrimumu 2) masu imigrāciju, kosmopolītismu, tautu un rasu sajaukšanos Galvenais graut identitāti, graut tradīcijas, graut robežas, un sabiedrības dabisko struktūru,” ziņots Nacionālās savienības „Taisnīgums” facebook lapā.

Latvijā

Pasaules mēroga ielu mākslinieks no Francijas – Aéro pabeidzis savu sienas gleznojumu “Mana dzīve ir mana valsts” (My country is life) Liepājā, Krišjāņa Valdemāra ielā 56. Tas ir jau astotais darbs, ko Liepājai dāvina pludmales kafejnīca “Red Sun Buffet”, informē Mareks Alberts.

Svarīgākais