NEPATĪKAMI: divi vīrieši Pārdaugavā mēģina iespaidot sievieti

© facebook/ekrānšāviņš

Šis rīts nepatīkami iesācies, kādai Pārdaugavas iedzīvotājai, kuru, izmantojot agresīvas metodes, mēģinājuši iespaidot un divi vīrieši.

„Šī rīta adrenalīna deva iegūta ! Kā jau pie pirmdienas visa Pārdaugava stāv un apbraucot noteiktas ielas, izmantoju pagalmus. Te nu manā priekšā nostājas šie slāviņi, kuri vienkārši tupa nobrauc man priekšā ar zīmēm rādot, lai es tinot prom no ceļa. Nu, ne uz īsto zosi uzrāvās!” lepni raksta sociālo tīklo lietotāja, piezīmējot, ka viņas ierakstam pievienotajā attēlā redzama apmale, uz kuras vīrieši uzskatījuši uzbraukt zem sava goda.

„Šie paņem aizsmēķē cigareti un cēli pīpējot gaida kamēr es padošos. Es, aci nepamirkšķinot, cēli dzeru līdzpaņemto kafiju. Mašīnas durvis tomēr aizslēdzu, jo mazums - sāks vilkt aiz matiem ārā. Ņemu savu adrenalīna līmeni un kāpju ārā fotografēt un uzreiz mašīna var uz apmalītes uzbraukt un transformēties.  Nekas, ka tagad nepaspēšu un braucu tāpēc ar tramvaju uz centru, bet iekšā smaidīgs lepnums, ka neklanos visiem, kam iegribas,” lepni piezīmē sieviete.

Svarīgākais