"Ātrie" neierodas uz izsaukumu; sievietes dzīvību glābj autobusa šoferis

© F64

Kādai sievietei starppilsētu autobusā palicis ļoti slikti un tā kā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki nav spējuši laicīgi ierasties uz izsaukumu, par sievieti parūpējies autobusa šoferis, ziņo raidījums „Bez Tabu”.

Tikusi izsaukta arī ātra palīdzība un daži autobusa pasažieri vedinājuši šoferi uz domām, par sievietes atstāšanu pieturā un došanos tālāk, autobusa šoferis kategoriski atteicies to darīt, paziņojot pārējiem pasažieriem – piedodiet, bet es šo cilvēku nevaru atstāt, tas ir uz manu atbildību.

Tā nu pēc atkārtotiem zvaniem un 20 minūšu ilgas NMPD mediķu gaidīšanas pieturā, autobusa šoferis sapratis, ka labāk būtu sievieti nogādāt slimnīcā pašu spēkiem.

Autobuss ar visiem pasažieriem devies uz Ogres slimnīcu, kurā dāmu ienesis pats autobusa šoferis. Iespējams, šī cēlā rīcība arī izglāba sievietes dzīvību.

NMPD pārstāve šo situāciju komentē, kā „vairāku nelāgu apstākļu sakritību”, kuru dēļ visas reģiona brigādes esot bijušas ļoti noslogotas un neviena diemžēl neesot spējusi ātrāk atbrīvoties. Brīdī, kad mediķi būtu varējuši steigties uz šo izsaukumu, sievieti slimnīcā jau bija nogādājis autobusa šoferis. Tāpat mediķi uzteic līdzjūtīgā vīrieša rīcību un aicina līdzcilvēkus ņemt piemēru no viņa.

 

Svarīgākais