Ļaudis šokā par Budes sūdzību vēstuli Obamam

© f64

Pagājušā nedēļā Latvijas medijos plaši izskanēja informācija par modes dizaineri Gintu Budi. G. Bude Rīgas Lietuviešu vidusskolā pasniedzis lekciju, kurā saraudinājis skolnieces un saņēmis draudus sociālajā tīklā facebook. Lai risinātu šo problēmu G. Bude atklājis, ka aizrakstījis vēstuli ASV prezidentam Barakam Obamam. Šī rīcība izsaukusi komentāru un joku gūzmu sociālajā tīklā twitter.

Kamēr viena daļa twitter lietotāju nespēj aptvert šādas rīcības loģiku, tikmēr citi izsaka iespējamību, ka modes dizaineris šādi cenšas celt savu popularitāti.

Daudzi smej, ka, pateicoties Gintam Budem, tagad vairāk cilvēku nekautrēsies un savas sūdzības piegadās tieši ASV prezidentam. Vēl kāds spriež par to, kāda tad varētu izskatīties G. Budes sacerētā vēstule, kuru viņš nosūtījis arī laikrakstu "The New York Times" un "The Washington Post" galvenajiem redaktoriem.

Protams, atrodas arī pa kādam, kuri ironizē - B. Obama bez šaubām nekavējoties ķersies pie šī ļoti svarīgā jautājuma risināšanas.

Kā ziņots,  savu vēstuli ASV prezidentam G. Bude pamato ar to, ka sociālais tīkls facebook atteicies izdzēst par viņu publicēto, neglaimojušo ierakstu un G. Bude šādi aizstāv savu un sava modes nama godu un cieņu.

Latvijā

Latvijā plānotās izmaiņas nodokļos nav līdz galam pārdomātas, piektdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts konkurētspējas komisijas priekšsēdētājs, Rīgas Ekonomikas augstskolas profesors un Vidzemes augstskolas padomes priekšsēdētājs Arnis Sauka.

Svarīgākais