"Taisnīgums" aicina būvēt milzu sienu gar Latvijas robežu

© facebook/ekrānšāviņš

Pieaugot arvien lielajam sasprindzinājumam imigrācijas jautājumā, Nacionāla savienība „Taisnīgums” savā facebook profilā publicējusi visai interesantu savu skatījumu uz problēmas atrisinājumu

„Lai stiprinātu Austrumu robežu gan pret nelegālo imigrāciju, gan kontrabandu, gan arī neprognozējamās impēriskās Krievijas iespējamu militāru agresiju, piedāvājam būvēt nepārejamu nocietinājumu visā robežas garumā, kā arī izskatīt iespēju atkal ieviest mūsu armijas apbruņojumā kājnieku mīnas,” vēstīts NS „Taisnīgums” facebook lapā. Ieraksts papildināts arī ar linku uz apvienības mājas lapu, kurā par šo projektu izklāstīts vairāk.

„Apzinoties būtisko apdraudējumu, ko rada līdz šim nepieredzētie nelegālās imigrācijas apjomi Eiropā, un Eiropas Savienības vadības institūciju piekoptā Eiropas pamatiedzīvotājus un to kultūru apdraudošā politika, nevēloties risināt nelegālās imigrācijas problēmu pēc būtības, mēs vēlamies vērst uzmanību uz iespējamiem riskiem tieši Latvijā, kā arī piedāvāt konkrētus risinājumus to mazināšanā,” pamatojums klāstīts organizācijas mājas lapā.

.

Ieraksta autori uzskata, ka masveidīgs nelegālo imigrantu tranzīts var tikt organizēts caur Krieviju un Baltkrieviju, tādēļ piedāvā Latvijas Republikas sauszemes robežu ar Krieviju (246 km) un Baltkrieviju (161 km) apbūvēt ar milzīgu dzeloņstiepļu barjeru.

Tāpat, drošības nolūkos, tiek aicināts izstāties no 1997.gada 18.septembra Otavas konvencijas par kājnieku mīnu lietošanas, uzglabāšanas un ražošanas aizliegumu. Raksta autori ir pārliecināti, ka Latvijai jāatgriežas pie šī ļoti efektīvā un vienlaikus izmaksās lētā aizsardzības bruņojuma veida izmantošanas gan aizsardzības spēju stiprināšanai kopumā, gan arī valsts austrumu robežas nostiprināšanā.

Avots: 

Svarīgākais