Meitenīte, kuras tēvs ieradās skolā ar siksnu, tikusi rupji apsaukāta un iebaidīta

© tvplay/Bez Tabu/ekrānšāviņš

Mazā meitene, kuras tēvs ieradies skolā ar siksnu tikusi rupji apsaukāta un iebaidīta, ziņo raidījums „Bez Tabu”.

Jau iepriekš ziņots – kādas audzēknes tēvs pagājušās nedēļas vidū ieradies Rīgas 47. vidusskolā ar siksnu. Tēvs ar siksnu ietekmējis meiteni, kura apsaukājusi viņa mazo meitiņu.

Raidījums „Bez Tabu” noskaidrojis, ka starp skolniecēm konflikts ildzis jau ilgāku laiku un konflikta laikā skolniece tikusi apsaukāta par „lašaru”, izsmiets viņas ārējais izskats. Tāpat minēts, ka jaunā dāma esot fiziski ietekmēta un viņai izteikti arī draudi.

Sākotnēji meitenes tētis neesot gribējis iejaukties, bet kad redzējis, ka viņa meita jau esot bijusi tik iebaidīta, ka tas traucējis normālam mācību procesam, pieņēmis lēmumu iejaukties.  Vīrietis uzsver, ka informējis skolu par savu nāciena mērķi.

Šobrīd visas šīs lietas izskatīšanā iejaukusies un paskaidrojumus pieprasījusi arī izglītības ministrija.

Latvijā

Valdībai būtu jāvienojas par vienotu pieeju, kādus pasākumus kāda līmeņa politiķi var apmeklēt, otrdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu (JV) sprieda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, komentējot Aizsardzības ministrijas (AM) parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalību Palestīnas iedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā.