Neatkarīgo visizdevīgāk abonēt līdz 30.novembrim

© publicitātes

Klāt ir oktobris, un, kā jau ierasts, – sākas preses abonēšana nākamajam gadam. Tiem, kas arī nākamgad vēlēsies savās pastkastītēs redzēt Neatkarīgo vai citus SIA Mediju nams izdevumus un pievienoties abonentu pulkam. Tāpat kā līdz šim to var izdarīt - pa tālruni, internetā vai Latvijas Pasta nodaļās. Laikraksta abonētājus nākamgad iepriecinās arī jaukas dāvanas.

Tāpat kā citus gadus, visekonomiskākais piedāvājums būs gada abonentiem, skaidro SIA Mediju nams ražošanas un pārdošanas speciālists Arnis Ancāns. Laikrakstu varēs abonēt līdz 28. decembrim. Līdz 30. novembrim laikrakstu varēs abonēt par  2015. gada cenām. Viņš arī norāda, ka Mediju nams visiem Neatkarīgās abonentiem (arī tiem, kas to abonē bez pielikumiem) dāvās skaistāko Latvijas pilsētu kalendāru 2016.gadam (to varēs saņemt nākamā gada janvāra pirmajā nedēļā), bet tiem, kas laikrakstu abonē uz gadu, arī Arkādija Panca grāmata Sarunas par laimi (tā joprojām ir grāmatnīcās pirktāko vidū).  

Kā nākamā gada jaunumu A. Ancāns uzsver iespēju abonēt Neatkarīgo piecām dienām kopā ar TV programmu un žurnālu Vakara Ziņas. Tāpat saglabājas arī jau pierastie varianti: laikraksts piecām dienām bez pielikumiem vai laikraksts piecām dienām ar TV programmu un žurnālu Māja, vai arī – laikraksts tikai ceturtdienās, piektdienās ar TV programmu un Māja.   

Tiem, kas vēlas nevis iegādāties Mediju nama preses izdevumus mazumtirdzniecības tīklā, bet gan saņemt tos savā pasta kastītē, ir šādas iespējas abonēt:   

1.SIA Mediju nams:

Cēsu ielā 31/2 abonēšanas daļā darba dienās no pulksten 9 līdz 17.

Pa bezmaksas abonēšanas tālruni 80201333 vai 67886714.

Interneta vietnē www.abone.nra.lv

2.Latvijas Pastā:

Mājaslapā www.pasts.lv,

Pa informatīvo tālruni 67008001 vai 27008001,

Pasta nodaļās,

Pie pastnieka.

3. SIA Abonēšanas un piegādes centrs ACD

Interneta vietnē www.abone.lv

4.Abonēšanas centrā Kurzemes vārds:

Liepājā, Zivju ielā 5,

Interneta vietnē www.aboneliepaja.lv

nodrošina piegādi tikai Liepājas un Grobiņas iedzīvotājiem.

Atnākot uz SIA Mediju nams abonēšanas daļu vai zvanot pa norādīto tālruni, izdevniecības darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotāko laikraksta pasūtīšanas periodu, noformēs pasūtījumu, noskaidrojot visu nepieciešamo informāciju, un izrakstīs rēķinu. To pasūtītājs varēs saņemt pa pastu vai elektroniski, un tas jāapmaksā divu nedēļu laikā. Ļoti ērti laikrakstu var abonēt interneta vietnē www.nra.lv. Ja pasūtījums veikts internetā, par to norēķināties var uzreiz ar banku karti vai saņemt rēķinu uz norādīto e-pastu vai pa pastu norādītajā adresē. Abonēšanas daļas darbinieki pēc pasūtīšanas perioda beigām atgādinās par to un atsūtīs avansa rēķinu par tālāko periodu – apmaksājot rēķinu turpināsiet saņemt izvēlēto izdevumu.

Latvijā

Par skandālu saistībā ar Valsts kontroles atzinumu; vai un kādēļ valsts iestādes izvēlas ar darbiniekiem tiesāties līdz galam, nevis slēgt mierizlīgumu; kādēļ Raivis Kronbergs piekrita kļūt par Valsts kancelejas direktoru; vai viņš cer nenonākt premjera vai viņa biroja nežēlastībā; ko tauta gaida no valsts pārvaldes un Valsts kancelejas direktora – “Neatkarīgās” intervija ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais