Rīgas vidusskolā ierodas tēvs, kurš kliedz un ar siksnu iebaida audzēkni

© r47vsk.lv

Portāls nra.lv konstatējis visai nepatīkamu sūdzību par kādā Rīgas vidusskolā notikušu situāciju.

Vakar 30. septembrī Rīgas 47. vidusskolā, esot ieradies kādas audzēknes tēvs, kurš meitas klases biedreni iebaidījis, kliedzot un pavēlot tai izņemt sociālajos tīklos ievietoto nomelnojošo informāciju par viņa meitu. Meitene esot atteikusies šādi rīkoties, un tēvs esot kļuvis neadekvāts, kliedzis uz jaunkundzi, draudējis tai ar līdzpaņemto siksnu. Konfliktā nācies iejaukties pat skolotājai.

Rīgas 47. vidusskolas direktore Ineta Kareļina portālam nra.lv sūdzībā minēto informāciju apstiprināja. „Jā, patiešām šāda situācija vakar atgadījās. Konflikts starp bērniem ir visai dziļš, un tā risināšanā esam iesaistījuši krīzes centru. Tēvs patiešām bija ieradies skolā un zaudēja savaldību, tomēr tēva ierašanās bijusi saskaņota ar skolotāju, kura brīdī, kad kungs kļuvis neadekvāts, iejaukusies. Strādāsim ar bērniem, lai novērstu šīs situācijas iespējamās negatīvās sekas,” ziņo skolas direktore. Direktore arī norāda, ka problēmas sakne ir tajā, ka viens no bērniem par otru audzēkni esot izplatījis nomelnojošu un nepatīkamu informāciju sociālajos tīklos.

Latvijā

Valdībai būtu jāvienojas par vienotu pieeju, kādus pasākumus kāda līmeņa politiķi var apmeklēt, otrdien pēc tikšanās ar premjeri Eviku Siliņu (JV) sprieda Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, komentējot Aizsardzības ministrijas (AM) parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalību Palestīnas iedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā.