Rēzeknē gaiss atdzisis līdz mīnus 1,4 grādiem

© F64

Rēzeknē šorīt plkst.5 gaiss atdzisis līdz mīnus 1,4 grādiem, tikmēr Ainažos termometra stabiņš rādījis plus 11,5 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotā informācija.

Tai pašā laikā Rūjienā, kas atrodas nepilnus 60 kilometrus no Ainažiem, gaisa temperatūra bija plus 0,8 grādi, bet Siguldas un Priekuļu apkaimē - mazliet virs plus 4 grādiem.

Lai gan nakts vidū salnas bija arī Kurzemē, pret rīta pusi tur gaisa temperatūra paaugstinājās. Ap plkst.5 Kolkā bija plus 6,1 grādu silts, Ventspilī termometrs rādīja plus 6,4 grādus, Liepājā - plus 5,4 grādus, bet Saldū - plus 1,1 grādu.

Jelgavā un Skrīveros ap plkst.5 gaisa temperatūra bija tuva nullei, Daugavpilī bija mīnus 0,5 grādi, bet Madonā - mīnus 1,2 grādi.

Rīgā plkst.5 gaisa temperatūra bija 6,9 grādi, liecina LVĢMC apkopotā informācija.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais