Par 8000 eiro ierēdņiem mācīs risināt konfliktsituācijas

© F64

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) darbinieki tiks apmācīti vadīt diskusijas un risināt konfliktsituācijas.

Iepirkumu konkursā par lekciju vadīšanu VARAM darbiniekiem ir uzvarējusi kompānija SIA "Minigubajeva Consulting", kam par pakalpojumu sniegšanu maksās 8000 eiro.

Saskaņā ar paredzēto iepirkuma līgumu šim uzņēmumam būs jānodrošina lektori un praktiskas mācības VARAM darbiniekiem par prezentāciju sagatavošanu, pasākumu un diskusiju vadību un konfliktsituāciju risināšanu.

Iesniegt savus piedāvājumus VARAM bija uzaicinājusi trīs kompānijas, no kurām tos iesniedza divas - SIA "Minigubajeva Consulting" un SIA "Komercizglītības centrs". Tomēr otrā pretendenta piedāvājums atzīts par neatbilstošu nolikumā noteiktajām prasībām, tāpēc netika virzīts tālākai izvērtēšanai.

Līdzekļi šī pakalpojuma apmaksai tiks atvēlēti no Eiropas Savienības fondiem, kas paredz finansējuma piešķiršanu projektam "Atbalsts Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārziņā esošo Eiropas Savienības fondu aktivitāšu prioritāšu mērķu sasniegšanas nodrošināšanai".

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka uzņēmuma vienīgā amatpersona ir Marina Minigubajeva un kompānijas pamatkapitāls ir 5 eiro. Uzņēmuma darbības veids ir konsultēšana komercdarbībā un vadībzinībās. Pagājušajā gadā uzņēmuma peļņa bijusi 3910 eiro, bet zaudējumi - 202 eiro.