Pārsteidzošs atklājums Baložos noslepkavoto puisēnu lietā

Gunta Voiciča © panroama; ekrānšāviņš

Pirms gandrīz gada sabiedrību satrieca ziņa, ka Baložos atrasti nonāvēti divi mazi puisēni un viņu nāvē, iespējams, vainojama viņu pašu māte. Šobrīd notiek sievietes tiesāšana un vakardienas 22. septembra tiesas sēdē atklājušies jauni pavērsieni par skandalozo un šokējošo slepkavību. Pirms gandrīz gada sabiedrību satrieca ziņa, ka Baložos, atrasti nonāvēti divi mazi puisēni un, ka viņu nāvē, iespējams vainojama viņu pašu māte. Šobrīd notiek sievietes tiesāšana un vakardienas 22. septembra tiesas sēdē atklājušies jauni pavērsieni par skandalozo un šokējošo slepkavību.

Vakar tiesas priekšā stājās viena no lieciniecēm, kura apgalvoja, divu bērnu slepkavībā apsūdzētā Ginta Voiciša traģēdijas dienā aicinājusi ciemos savu vīru, bērnu tēvu, teikts tiesas paziņojumā.

Lieciniece atklājusi, ka puisēnu māte gan 9. gan 10 oktobrī zvanījusi vīram, puisēnu tēvam, ar kuru dzīvojusi šķirti un aicinājusi viņu ciemos tieši 13:00 uzsverot, ka citi laiki viņai nederot.

Tāpat slepkavībā apsūdzētā sieviete vēl nepilnas piecas dienas pirms traģēdijas esot savu vīru izlamājusi, turklāt Gintas draugs esot vīrietim paziņojis, ka viņu “norakšot”, tomēr jau dažas dienas vēlāk apsūdzētā esot bijusi ļoti laipna un aicinājusi ciemos. Tas gan lieciniecei, gan puisēnu tēvam licies ļoti aizdomīgi.


Pats vīrietis gan traģēdijas dienā atradās alkohola reibumā un pie bērniem tā arī neaizbrauca

Jau ziņots - šobrīd par divu bērnu slepkavību tiesātā Ginta Voiciša visas apsūdzības noliedz, tomēr prokuratūra uzsver – sievietes vaina ir pierādīta.

Bēri miruši ļoti aizdomīgos apstākļos – atrasti nosmakuši savās gultiņās, turklāt G. Voicišas datorā tika atrasti pierādījumi, ka viņa meklējusi internetā informāciju, kā nonāvēt bērnus.

Tāpat arī, pirmie notikušā liecinieki – Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki, kurus izsaukusi pati māte, uzsver, ka māte esot bijusi ļoti adekvāta, normāla un tieši viņas miers, tik traģiskā brīdī, bijis vispārsteidzošākais.

Svarīgākais