Aicina uz mītiņu ar lozungu: VĒJONI, IERĀVI - ATLAID SAEIMU!

© facebook

Latvijas iedzīvotāji aicināti uz tautas sanāksmi pie Melngalvju nama, vēsta informācija sociālajos tīklos.

“Latvijas iedzīvotāji, aicinu uz sanāksmi pie Melngalvju nama, izteikt mūsu nostāju!” rakstīts kāda facebook lietotāja profilā, kurš arī pauž, ka mērķis šai sapulcei ir atlaist Saeimu un neielaist Latvijā imigrantus.

Tāpat arī vīrietis aicina pieņemt likumu, kurš noteiktu visus robežpārkāpējus likt cietumā, piestādot administratīvo sodu un pēc apstākļu noskaidrošanas tūlītēju izraidīšanu no valsts par pārkāpēja līdzekļiem.

Tiek uzsvērts - tie, kas vēlas izkliegties, var lietot lozungu: “Vējoni, ierāvi – Atlaid Saeimu!”.

Par sevi autors raksta, ka esot vienkāršs, patriotisks cilvēks.

“Es esmu cilvēks no tautas, nepārstāvu nevienu politisko spēku vai kādu organizāciju. Esmu gatavs braukt ar savu automašīnu nostāties pie Melngalvju nama ( pagaidu Latvijas prezidenta mītne ) un stāvēt neko nedarot tik ilgi līdz Valsts prezidents Vējonis izdos tautai parakstītas pieņemtas augstāk minētās 3 prasības!" bilst vīrietis un uzsver - piketam jābūt miermīlīgam.

"Kopā sanākšanai jābūt momentālai un ievērojot visas pilsoņu tiesības brīvā valstī mūsu Latvijā! Nekāda vardarbība, klusējot stāvam, kā stāvējām barikādēs sadevušies rokās gaidot OMON kaujiniekus! Es pats tajā laikā stāvēju pie iebraukšanas Vecrīgā un atceros to sajūtu satraukums, bet būt brīvam savā zemē bija galvenais!

Tagad neiet runa par palīdzību cilvēkiem, bet par to, vai mēs varam aizstāvēt savu zemi no sērgas imigrantu izskatā, ko ES atbalsta un uzspiež visām dalībvalstīm, nesargājot savas ārējās robežas.
Mūsu valdība ir rīkojusies ļoti netaisni, zemiski ar viltus iebiedēšanas politiku, neņemot vērā Latvijas iedzīvotāju vairākuma nostāju,” rakstīts aicinājumā uz zibakciju.

Jānorāda, ka aicinājums interneta vidē tika izplatīts vakar. Lai gan piketa sākums norādīts 8:00, šobrīd nav informācijas, ka pie Melngalvju nama būtu sākusies pulcēšanās.

Svarīgākais