Traģiski beidzies kāda pāra mēģinājums sasildīties ar svecēm

© F64

Kā ziņo raidījums “Degpunktā” traģiska nelaime piemeklējusi kādu klaidoņu pāri, kuri, pēc aculiecinieku sacītā vēlējušies no aukstuma paglābties ar sveču palīdzību.

To, ka kaimiņu būdiņa deg, aculiecinieki sapratuši vien tad, kad sācis sprāgt šīfera jumts. Izsaukta policija un ātrā palīdzība, tomēr bijis jau pa vēlu un atrastas vien divu cilvēku – sievietes un vīrieša – mirstīgās atliekas.


Lai gan policijā par divu cilvēku nāvi šobrīd ierosināts kriminālprocess, šobrīd nav aizdomu par to, ka būtu veikta ļaunprātība. Tāpat arī kaimiņi zin stāstīt, ka abi klaidoņi bijuši kopā jau vairākus gadus un iepriekšējā vakarā pavairāk iemetuši, turklāt tiem iepriekšējā vakarā esot iedotas svecītes ar kurām pāris visticamāk mēģinājis sasildīties.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.