Policija dzīvoklī atrod līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm

© policija

Pagājušo svētdien Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz kādu dzīvokli Parādes ielā. Zvanītājs informēja, ka tur, iespējams, atrodas sievietes līķis. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka tur patiešām atrodas kādas sievietes līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – sitienu pēdām. Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess.

Izmeklēšanas laikā Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas noskaidroja, ka iespējamās vainīgās personas ir 1974. gadā dzimusi sieviete, 1977. un 1971. gadā dzimuši vīrieši, kuri iepriekš kopā ar mirušo sievieti bija lietojuši alkoholiskos dzērienus.

Aizvadītajās dienās aizdomās turamie tika aizturēti. Pret viņiem ir uzsākts kriminālprocess par tīša smaga miesas bojājuma nodarīšanu, kas vainīgā neuzmanības dēļ bijis par iemeslu cietušā nāvei. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku no trim līdz piecpadsmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Svarīgākais