Sāk atjaunot tiltu pār Pērsi

© F64

Uz Daugavpils šosejas sāk atjaunot tiltu pār Pērsi, un remontdarbu laikā tiks slēgta satiksme pa vienu no joslām, aģentūru LETA informēja uzņēmumā "Latvijas Valsts ceļi".

Satiksmes tiks regulēta ar luksoforiem.

Būvdarbu gaitā tiks veikts tilta balstu un konusu remonts, hidroizolācijas un deformācijas šuvju atjaunošana. Tāpat tiks uzstādītas jaunas drošības barjeras un ieklāts jauns segums.

Darbus veic SIA "Tilts", un to līgumcena ir 339 000 eiro. Remonts turpināsies līdz nākamajai vasarai, jo balstu un konusu remontam nepieciešams zemāks ūdens līmenis Pļaviņu HES ūdenskrātuvē.

Kā ziņots, Latvijas ceļu remontiem šogad pieejami 250 miljoni eiro, vairāk nekā 100 miljoni eiro no šīs naudas ir Eiropas Savienības fondu līdzfinansējums. Šogad visvairāk remontēs posmus uz Liepājas, Siguldas un Jelgavas šosejas. Šogad plānots sakārtot ap 1000 kilometrus garus autoceļu posmus - 300 kilometrus valsts galveno ceļu, 500 kilometrus valsts reģionālās nozīmes ceļu un 200 kilometrus valsts vietējās nozīmes ceļu.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais