Aiztur vīrieti, kurš konflikta laikā sadur cilvēku

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Sociālajā tīklā facebook Valsts policija informē, ka aizturēts vīrietis, kurš kopējas iedzeršanas laikā sadūris citu vīrieti.

Pagājušajā nedēļā Rīgas Kurzemes iecirknis saņēma informāciju par sadurtu vīrieti Voleros. Policisti noskaidroja, ka cietušais kopā ar paziņām lietojis alkoholiskos dzērienus, taču tad viņu starpā izcēlies konflikts. Tā laikā viens no konfliktā iesaistītajiem paķēris nazi un ar to vairākas reizes iedūris cietušajam kājā un sirds rajonā.

Cietušais tika nogādāts slimnīcā, savukārt policisti sāka vainīgās personas meklēšanu. Vakar agri no rīta Rīgas Kurzemes iecirkņa policisti sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas aizturēja 1966. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais atzina savu vainu noziegumā, tāpat policisti pie vīrieša atrada gan iespējamo nozieguma ieroci, gan asiņainas drēbes.

Par tīšu miesas bojājuma nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai, ir uzsākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Latvijā

Tiesībsarga ieskatā Jelgavas novada domes deputāti izrādījuši nenopietnu attieksmi, vienaldzību un mazdūšību, norobežojoties no bijušā domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa komunikācijas un uzvedības vērtēšanas atbilstoši deputātu ētikas normām, aizbildinoties ar interešu konfliktu.