Tuvinieki nepadodas un turpina meklēt pazudušo Jevgēniju; palīdzēsim

© Raidījums "Degpunktā"

Siguldas pusē pazudis 79 gadus vecs sirmgalvis. Tuvinieki ir izmisumā un šķiet, ka līdzcilvēku palīdzība ir vienīga cerība, kā sameklēt pazudušo kungu.

Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka 19.augusta rītā no savām mājām Rīgā izgāja 79 gadus vecais Jevgēnijs Grickēvičš. Viņš ar vilcienu devās Siguldas virzienā.

Pazudušā vīrieša sieva stāsta: "Agri no rīta viņš sataisījās uz mežu, jo viņu visu laiku velk uz turieni.  Es ar viņu nevarēju braukt, man sāp kāpja. Viņš aizbrauca viens. "

Tuvinieki pieļauj, ka kungs varēja apmaldīties, vai arī viņam palicis slikti. Pirms dažiem mēnešiem sirmgalvis ticis pamatīgi piekauts un pārcieties insultu. Tas noticis, kad uz ielas viņam klāt pienākuši vairāki vīrieši un lūguši naudu. 

Pazušanas dienā Jevgēnijam līdzi bijuši 5 eiro, kurus sieva viņam iedevusi cigaretēm, pienam un vilciena biļetei. Ģimene jau pārmeklējusi tuvinieku iecienītākās pastaigu vietas Siguldas pusē un Garkalnē. Pēdējais anonīmais zvanītājs devis norādes Rīgas virzienā.

Tuvinieki īpaši lūdz atsaukties ikvienu, kas var sniegt kaut mazāku informāciju, lai atrastu vīrieti. Informāciju var sniegt pa tālruni 26882100.