Ar provokatīviem plakātiem aicina protestēt pret bēgļiem

© twitter

Kā liecina informācija, publicēta sociālajos tīklos Tēvijas sargi" un "Nacionālā savienība "Taisnīgums, 22. septembrī rīkos atkārtotu protesta akciju pret bēgļu uzņemšanu Latvijā.

„Pasākumā iepazīstināsim ar izstrādātajiem Imigrācijas un Patvēruma likumu grozījumiem, kuru mērķis ir atbalstīt Latviju kā nacionālu valsti. Aicinām nebūt vienaldzīgiem un ar savu klātieni paust noraidījumu L. Straujumas un septiņu Latvijas valdības ministru slepeni, bez Saeimas apstiprinājuma pieņemtajam lēmumam piekrist trešo valstu imigrantu ievešanai Latvijā,” par protesta akcijas mērķiem rakstīts biedrības mājas lapā.

Organizatori arī pauž viedokli, ka šobrīd jāpieprasa valdošajai koalīcijai aizstāvēt nacionālās intereses un jānoraida jebkādi mēģinājumi uzspiest Latvijai bēgļu kvotas.

Tāpat arī pasākuma organizatori savā mājas lapā „taisnigums.lv” ievietojuši informāciju par to, kādus tieši apdraudējumus, viņuprāt, sev līdzi nesīs bēgļi un kāds varētu būt problēmas risinājums.

Jāpiezīmē - lai gan daudzi sociālajos tīklos pauž atbalstu 22. septembrī notiekošajam protestam, daži norāda, ka uz akciju aicinošie plakāti vērtējami kā "provokatīvi".

Svarīgākais