Brīdina par krāpniecisku uzņēmumu Rīgā

© reklamassuveniri.lv

Raidījums "Bez tabu" brīdina par kādu apdrukas firmu Rīgā, kura apkrāpusi savus klientus.

Pēc palīdzības pie raidījuma veidotājiem vērsusies kāda skatītāja, kura 20.jūlijā veikusi pasūtījumu firmā "Reklāmas suvenīri". Sākotnēji notikusi ļoti laba un adekvāta komunikācija ar uzņēmumu, kurš konkrēto pasūtījumu par pildspalvu apdruku bija gatavs izpildīt. Uzņēmums pieprasījis 100% pakalpojuma priekšapmaksu, ko pasūtītāja arī samaksājusi. Taču, kad tuvojies pasūtījuma izpildes termiņš, pasūtītājs vairs nav atbildējis ne uz klientes e-pastiem, ne telefona zvaniem. 

Pēc tam, kad kliente sākusi interesēties par konkrēto uzņēmumu, viņa atradusi vairākus ierakstus portālā sūdzibas.lv. Vecākais tur ievietots jau pirms četriem gadiem.

Raidījums "Bez tabu" izliekoties par potenciālajiem klientiem mēģināja sazināties ar konkrētā uzņēmuma pārstāvjiem, taču pēc īsas komunikācijas un norādes, ka it kā preču pasūtītāji vēlas satikties ar uzņēmumu klātienē, komunikācija beigusies.

Arī uzņēmuma birojā Matīsa ielā neviens no firmas pārstāvjiem nav atrodams. Blakus esošā uzņēmuma pārstāve norāda, ka vairāk kā mēneša laikā uzņēmuma pārstāvji sastapti vien pāris reižu. Arī uzņēmuma juridiskajā adresē sastopama vien firmas īpašnieces radiniece, kura norāda, ka uzņēmuma īpašniece šobrīd ir saslimusi. Tāpat viņa pastāstījusi, ka sievietei ir neizpildītas parādsaistības lielā apmērā. 

Likumsargi šajā gadījumā cietušajiem iesaka vērsties policijā ar rakstisku iesniegumu. Ja tiks pierādīta krāpšana, sievietei draud pat vairāku gadu cietumsods. 

Svarīgākais