Brocēnos pazudusī sirmgalve atrasta mirusi

© F64

Brocēnu novadā svētdien pazudusī sirmgalve, kuras meklēšanā tika iesaistīts arī bruņoto spēku helikopters un kinologs ar suni, šodien atrasta mirusi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Saldus iecirkņa priekšnieka vietnieks Juris Šneiders.

Mirušo sievieti nejauši atraduši garāmbraucēji pie Liepājas šosejas, apmēram kilometra attālumā no Brocēniem.

Mirušajai sievietei nav konstatēti miesas bojājumi. Visticamāk, viņas nāvei par iemeslu bijušas veselības problēmas.

Kā ziņots, 1932.gadā dzimusī sieviete 6.septembrī pēc plkst.12 bija izgājusi no savas dzīvesvietas Brocēnos, Lielcieceres ielā, un, tā kā mājās viņa nebija atgriezusies, tika sākta sirmgalves meklēšana.

Sievietes meklēšanu apgrūtināja fakts, ka nebija konkrētas informācijas, cik tālu un kurā virzienā viņa varētu būt devusies. Pirms pazušanas viņa gan savai māsai izteikusies, ka vajadzētu doties riekstos, tāpēc sākotnēji ticis pārmeklēts tuvējais mežs. Šī teritorija nav liela un pārmeklēta krustu šķērsu, bet pēc tam meklēšana aptvērusi jau plašāku teritoriju.

Svētdien meklēšana noritējusi līdz pusnaktij un turpinājusies arī pirmdien. Kopā ar brīvprātīgajiem meklēšanā bija iesaistījušies ap 30 cilvēku, kā arī kinologs ar suni un bruņoto spēku helikopters.