Aculieciniece brīdina par nedrošām trosēm piedzīvojumu parkā Siguldā

© trawell news

Kā ziņo kāda aculieciniece sociālajā tīklā facebook, šo svētdien, 6. septembrī, piedzīvojumu parkā "Tarzāns" jauns vīrietis nokritis no liela augstuma.

 „Svētdien šķēršļu parkā Tarzāns, Siguldā biju lieciniece negadījumam. Tiroliešu trasē nokrita pēdējā trose un puisis no ievērojama augstuma nokrita zemē, bet veiksmīgā kārtā tika cauri ar satricinājumu un sasitumiem, par ko slimnīcas ārsti pēc pamatīgām pārbaudēm pabrīnījās. Viņš nokrita uz zemes, dažu centimetru attālumā no koka kāpnēm. Uz vietas esošie vīrieši izpētīja - salūza āķis vai miets, kas bija ierakts zemē un turēja šo trosi nostieptu. 
Cietušā tuvinieki griezušies policijā, kas ir ļoti apsveicami. Es gan tikai gribu, lai tādi gadījumi vairs nenotiek. Tas būtu šausmīgi izlasīt ziņās par kāda cilvēka nāvi, kas noticis tāpēc, ka pēc šī svētdienas negadījuma nav veiktas pietiekamas darbības drošības uzlabošanai,” ziņo kāda sociālā tīkla facebook lietotāja, kura arī norāda – viņa vēlās, lai cilvēki šo ziņu zina, jo pati nevēlas kļūt par šāda negadījuma upuri.

„Kāpēc es šo visu rakstu? Tāpēc, ka man aug divi 4,5 gadus veci puikas, kuri kādu dienu nonāks šādās atrakcijās. Un vēl tāpēc, ka pēc 5 minūtēm es pati būtu braukusi pa to trosi,” emocionāli papildina jaunā māmiņa.

Jāpiezīmē, ka arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāvji ir apstiprinājuši, ka šķēršļu trasē Siguldā no trosēm, kas atradās lielā augstumā, svētdien nokritis 21 gadu vecs vīrietis.


Šobrīt portāla nra.lv rīcībā ir informācija, ka piedzīvojumu parks “Tarzāns” slēdzis trases daļu, kur svētdien noticis negadījums, lai veiktu iekšējo pārbaudi, kā arī konstatētu un novērstu radušos problēmu. Parka pārstāvji arī sazinājušies ar cietušo vīrieti, kurš pašreiz jau pametis stacionāru un apstiprinājis, ka pretenziju pret piedzīvojumu parku “Tarzāns” nav.

Tāpat "Tarzāns" pārstāvji atklāj, ka pie vainas šajā negadījumā, visticamāk esot huligānu rīcība.

Svarīgākais