Atklāj jaunas detaļas par bērna slepkavību Saldū

© TV3 ziņas

Traģēdija, kuras laikā tika nodurta 10 gadus veca meitene un smagi ievainota viņas māte norisinājusies pašā Saldus centrā. Pašlaik aizdomas par pastrādāto noziegumu krīt uz sievietes civilvīru.

TV3 ziņu dienests noskaidrojis, ka traģēdija notikusi sadzīves konflikta laikā un aizdomās turamais vīrietis bijis vieglā alkohola reibumā. 

Notikuma vietā vispirms ieradusies ātrā palīdzība, kuru izsaukusi pati sadurtā sieviete. Mediķi pēc tam par notikušo informējuši policiju. 10 gadus vecā meitenīte, kas bija sievietes vienīgais bērns, mirusi turpat dzīvoklī.

Valsts policijas Saldus iecirkņa pārstāvji informē, ka aizturēšanas brīdī aizdomās turamais atradies dzīvoklī, kur arī ticis aizturēts. Policija informē, ka pašlaik notiek izmeklēšana un sīkākas detaļas netiek atklātas. Vīrietim nozīmēta arī tiesu psihiatriskā ekspertīze. 

Policija norāda, ka šis bijis klasisks ģimenes strīds, kur pa vidu, diemžēl, gadījies bērns. Tiesa, TV3 ziņu dienests informē, ka kaimiņienei no blakus dzīvokļa ir sava notikušā versija. Sieviete netic, ka aizturētais vīrietis paveicis iepriekš minētās darbības. 

Par vardarbības riskiem ģimenē Saldus bāriņtiesa neesot bijusi informēta. Ģimenes kaimiņiene norāda, ka iepriekš ģimene dzīvojusi saticīgi, konflikti neesot bijuši. 

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.

Svarīgākais