POZITĪVI: Dāsnie ziedotāji izglābuši kārtējo mazuli

© Labdaris.lv

Vakar mazo Aleksandru Emanuelu Kanti izrakstīja no slimnīcas un viņš devās mājās. Šis brīnišķīgais notikums bija iespējams tikai tāpēc, ka esat Jūs, mīļie ziedotāji. Jūsu atbalsts ģimenei nozīmē iespēju būt laimīgiem un dzīvot kopā savās mājās. Jāpiebilst, ka mazulis jūtas labi un ir pieņēmies svarā, priecējot gan māmiņu, gan ārstus.

Mazā Aleksandra Emanuela māmiņa Nataļja no sirds vēlas pateikties ikvienam ziedotājam, kas ir devis iespēju viņas ģimenei būt kopā – vakar mazuli izrakstīja no slimnīcas un viņš varēja doties mājās. Ģimenei tas bija neizsakāmi priecīgs notikums, jo par ziedojumiem iegādātais aprīkojums ļaus nodrošināt visu nepieciešamo bērna veselībai un dzīvībai.

“Es pat nezinu, ko teikt. Esmu tik priecīga. Mēs visi esam laimīgi. Arī māsiņa nevarēja sagaidīt, kad būsim mājās. Viņai ir ļoti skumji, ka brālīša nav mājās un bez manis viņa ir ļoti nervoza. Bija ļoti grūti atrasties vienā vai otrā vietā. Tagad varēšu būt mājās kopā ar abiem bērniem un tēti,” pirms došanās mājup stāstīja Nataļja.

Viņa vēlējās nodot sveicienu katram ziedotājam, katram cilvēkam, kas palīdzēja ar laba vēlējumu vai sirsnīgiem vārdiem. Pēdējās nedēļās viņa saņēma arī ziedotāju sagādātas drēbītes un ir ļoti pateicīga par šiem ziedojumiem.

Aleksandrs Emanuels pirms došanās mājup jutās ļoti labi un viņa veselībā bija pamanāmi uzlabojumi. Bērniņš ir arī nedaudz paaudzies un pieņēmies svarā. Tagad mazais sver jau piecus kilogramus. Zēna veselīgais svars priecē gan ārstus, gan viņa māmiņu un tēti.

Labdaris.lv atgādina, ka, lai zēns varēti dzīvot mājās, ir nepieciešams ne vien specializētais aprīkojums, bet arī medicīniskā pārtika. Pašlaik turpinās līdzekļu vākšana tās iegādei. Specializētā pārtika ir nepieciešama tikai noteiktam laika periodam.

Latvijā

Šogad peldēšanas sezona ir oficiāli noslēgusies. Ar katru dienu ūdeņi kļūst aukstāki, un pludmales paliek arvien klusākas, lai gan vēl siltās dienas mūs turpina lutināt. Kā norāda glābēji un mediķi - šī peldēšanas sezona iezīmējas melnās krāsās. Salīdzinot ar pagājušo gadu, Latvijā no ūdenstilpnēm izvilkti vairāk noslīkušo, vēsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais