Ušakovs otrreiz apprecējies

© f64

Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) apprecējies ar savu draudzeni Jeļenu Suharevu, aģentūrai LETA apstiprināja Ušakova preses sekretāre Anna Kononova.

Vairāk informācijas par šo faktu Kononova nesniedza, vien sacīja, ka laulības notikušas pirms vairākām dienām.

Ušakovam šīs ir jau otrās laulības. No iepriekšējās sievas Marijas viņš šķīries pirms diviem gadiem.

LETA jau ziņoja, ka Ušakovs 22.janvārī devies divu nedēļu ilgā atvaļinājumā. Laulības notikušas pirms vairākām dienām, tādēļ iespējams, ka atvaļinājums saistīts ar apprecēšanos.

Ušakovs pērn ievēlēts Rīgas domē no apvienības "Saskaņas centrs" saraksta. Ušakovs par Rīgas mēru tika ievēlēts 2009.gada 1.jūlijā.

Kā liecina aģentūras LETA arhīvs, Ušaskovs ieguvis ekonomikas bakalaura grādu Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē un maģistra grādu ekonomikā Dienviddānijas universitātē Sociālo zinātņu fakultātē.

Ušakovs iepriekš strādājis Krievijas telekanālā "NTV", Latvijas Televīzijā, laikrakstos "Respublika" un "Telegraf".

Ušakovs arī bijis telekanāla "TV5" analītiskā raidījuma "Nedēļas tēma" redaktors un vadītājs, raidījuma "Krievu jautājums" producents un vadītājs, Krievijas ziņu aģentūras ITAR-TASS Latvijas pārstāvniecības vadītājs, "Pirmā Baltijas kanāla" ziņu dienesta galvenais redaktors un aģentūras "ITAR-TASS" korespondents

2006.gadā Ušakovs tika ievēlēts par 9.Saeimas deputātu no SC saraksta, bet 2009.gadā tika ievēlēts par vadītāju Saeimas parlamentārās sadarbības grupai ar Krievijas Valsts domi.

2005.gadā Ušakovs iestājās Tautas saskaņas partijā, bet vēlāk tika ievēlēts par SC priekšsēdētāju.

Svarīgākais