Koķes došanās uz Vankūveras olimpiskajām spēlēm valstij izmaksāšot ap 2600 latu

Izglītības un zinātnes ministres Tatjanas Koķes (ZZS) došanās uz ziemas olimpiskajām spēlēm Vankūverā valstij izmaksās ap 2600 latu, aģentūru LETA informēja ministres padomniece komunikācijas jautājumos Agnese Korbe.

Saskaņā ar viņas teikto ministres lidmašīnas biļete turp un atpakaļ ar pārsēšanos Frankfurtē un Toronto izmaksās 924 latus. Biļete, kas, Koķes padomnieces skatījumā, iegādāta par ļoti izdevīgu cenu, pirkta ar ceļojumu aģentūras palīdzību, ar kuru ministrijai noslēgts līgums. Tās nosaukumu Korbe gan neprecizēja.

 

Savukārt ministres komandējuma nauda saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem būšot 28 lati dienā, kas par visu komandējuma laiku - 12 dienām - kopā veidos 336 latus. Bet viesnīca, kas, kā uzsvēra Korbe, drošības apsvērumu dēļ izraudzīta no organizatoru puses, izmaksās 1300 latu.

 

Kā ziņots, bez Koķes ziemas olimpiskās spēles plāno apmeklēt Valsts prezidents Valdis Zatlers un Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL).

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.