Lidostā aiztur Šrilankas pilsoņus ar viltotiem dokumentiem

© Publicitātes foto

Robežsargi aizvadītajā diennaktī aizturējuši divus Šrilankas pilsoņus, kuru pasēs bija viltotas Grieķijas uzturēšanās atļauju ielīmes.

Kā aģentūra LETA noskaidroja Valsts robežsardzē, lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēti divi Šrilankas pilsoņi, kuru pasēs bija viltotas Grieķijas uzturēšanās atļauju ielīmes. Par viltotu dokumentu izmantošanu uzsākts kriminālprocess. Patlaban abas personas ievietotas Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Tāpat lidostas "Rīga" robežkontroles punktā konstatēts uz "East Midland" izceļojošs Latvijas pilsonis, kurš atrodas policijas meklēšanā. 1977.gadā dzimušais vīrietis aizturēts un nodots Valsts policijas amatpersonām.

Vēl Silenes un lidostas "Rīga" robežkontroles punktos ieceļošana Latvijā liegta diviem Gruzijas, vienam Ukrainas un vienam Senegālas pilsonim, jo ārzemniekiem nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas. Visas personas atgrieztas uz izceļošanas valstīm.

Kopumā trešdien, 19.augustā, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 43 likumpārkāpējus.

Svarīgākais