Konflikta laikā Rīgā vīrietis piekauts ar beisbola nūju

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Publicitātes foto

Jūnija sākumā Rīgas Kurzemes iecirknī vērsās vīrietis, kurš pastāstīja, ka viņu piekāvušas vairākas personas, liecina informācija sociālajā tīklā facebook.

Policisti noskaidroja, ka 2.jūnijā Dzirciema un Buļļu ielu krustojumā starp cietušo vīrieti un trim personām – divām sievietēm un vienu vīrieti – sācies konflikts. Aso vārdu apmaiņa izvērtusies kautiņā. Vīrietis un divas sievietes cietušajam 1973. gadā dzimušajam vīrietim atņēmušas viņa līdzi nesto koka beisbola nūju un sākušas viņu sist. Pēcāk viņi cietušajam atņēmuši arī mobilo telefonu.

Policisti pēc informācijas saņemšanas uzsāka aizdomās turamo personu meklēšanu. Vakar policisti aizturēja 1993. un 1994. gadā dzimušas sievietes, un šorīt aizturēts arī 1980. gadā dzimis vīrietis. Aizturētās personas atzina savu vainu miesas bojājumu nodarīšanā un mobilā telefona paņemšanā.

Šobrīd par laupīšanu grupā ir uzsākts kriminālprocess. Aizturētajiem par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.