Krāpnieku dēļ ģimene ar zīdainīti paliek bez mājām un iztikas līdzekļiem; lūdz līdzcilvēku palīdzību

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Publicitātes foto

Kāda ģimene krāpnieku dēļ, zaudējusi māju un nu palikusi bez iztikas līdzekļiem, ziņo cilvēki sociālajā tīklā facebook.

„Sveiki! Griežos pie Jums ar lūgumu pēc palīdzības. Esam nonākuši krāpnieku nagos, kas izkrāpj nekustamos īpašumus. Bet šis stāsts nebūs par mūsu ģimeni. Šajā šausmīgajā situācijā esam satikuši ģimeni, kuri pagājušajā nedēļā pazaudēja māju, plānoto pārdošanas naudiņu, ticot krāpniekam, kurš viltojot parakstus izkrāpa šai ģimenei visu un viņi ir palikuši uz ielas,” raksta aktīvā sociālo tīklu lietotāja, kura arī norāda, ka par šo lietu jau policijā ir uzsākta krimināllieta, tomēr ģimenei palīdzība šobrīd ir ļoti nepieciešama.

„Esam cietušajai ģimenei sagādājuši dzīves vietu, kur ļaujam dzīvot bez īres maksas, tikai komunālos viņi maksā paši. Ģimenē ir gadu vecs puisītis. Vīrs ir bez darba, sieva rūpējas par mazo. Vēlējos  lūgt - varbūt kādam ir iespēja palīdzēt ar darbu Valmieras pusē kādā saimniecībā, varbūt palīgdarbos, mežā. Vīrietis ļoti labprāt strādātu, bet viņam šobrīd ir grūti atrast darbu un viņi iztiek no bērnu naudas, kā arī iet mežā ogās, sēnēs un nodod tās. Ģimenē dzīvo vēl sievas mazais brālis pusaudzis,” atklāj sieviete.

Tāpat viņa arī norāda, ka ļoti noderīgi būtu, ja kāds spētu palīdzēt arī ar mazām drēbītēm priekš sievietes un viņas bērna. Jaunā māmiņa esot ļoti kalsena tādēļ būtu vēlams, ja drēbes būtu maza izmēra. Viņas puisēns gan esot visai smuks un apaļš, tādēļ būtu ļoti labi, ja kāds varētu palīdzēt mazulim gan ar apģērbu, gan pamperiem, gan kādu mazuļu ēdienu.

„Varu galvot, ka šie cilvēki nav ne dīkdieņi, ne dzērāji, vienkārši viņiem viņu pašu labticības dēļ ir sanākusi šāda briesmīga situācija. Viņi paši neko nelūdz, cīnās sakostiem zobiem, vienkārši es nevaru noskatīties uz to, man ir žēl mazā. Varbūt kopā mēs varam viņiem kaut mazliet palīdzēt. Ģimene dzīvo Vaidavā, bet es no Valmieras varu viņiem aizvest mantas, varbūt vēl kāds var man pievienoties, aprunāties ar pašiem cilvēkiem, lai pārliecinātos par situācijas patiesumu,” uzsver Agita Miķelsone.

Links uz apņēmīgās palīdzes sociālā tīkla facebook profilu:

Svarīgākais